Au trecut prin proba de jonglerie și prin cea de combinare a băuturilor. Este vorba despre cei mai buni barmani din țară care s-au întrecut în urma cu câteva zile la Oradea. Au trebuit sa creeze o băutură de noua generație folosind tehnici moderne, dar rezultatul sa fiu unul complex și de viitor. Acesta spun jurații ca a fost criteriul de departajare. Din 63 de candidați selectați la nivel național, doar 20 au îndeplinit criteriile pentru a participa la concursul de la Oradea.








„Meseria de barman a fost dusă la rang de artă în cadrul unui concurs organizat la Oradea. 20 de tineri din toată țara s-au întrecut în prepararea unor cocktailuri, într-un stil cu totul aparte. Au făcut spectacol pentru fiecare băutură în parte”, scriu stirilekanald.ro. Narcis Dulgheriu e câștigătorul. „In domeniul meu de Flair Bartending ai nevoie de creativitate”, spune câștigătorul.Flair bartending este o formă de artă care combină divertismentul, mixologia și abilitățile acrobatice ale bartenderilor pentru a transforma prepararea cocktailurilor într-un spectacol vizual captivant. Acest stil unic de bartending se concentrează pe crearea unei experiențe memorabile și distractive pentru clienți, evidențiind în același timp creativitatea, personalitatea și competențele tehnice ale barmanului.
Partajează acest conținut:





