Au trecut prin proba de jonglerie și prin cea de combinare a băuturilor. Este vorba despre cei mai buni barmani din țară care s-au întrecut în urma cu câteva zile la Oradea. Au trebuit sa creeze o băutură de noua generație folosind tehnici moderne, dar rezultatul sa fiu unul complex și de viitor. Acesta spun jurații ca a fost criteriul de departajare. Din 63 de candidați selectați la nivel național, doar 20 au îndeplinit criteriile pentru a participa la concursul de la Oradea.
„Meseria de barman a fost dusă la rang de artă în cadrul unui concurs organizat la Oradea. 20 de tineri din toată țara s-au întrecut în prepararea unor cocktailuri, într-un stil cu totul aparte. Au făcut spectacol pentru fiecare băutură în parte”, scriu stirilekanald.ro. Narcis Dulgheriu e câștigătorul. “In domeniul meu de Flair Bartending ai nevoie de creativitate”, spune câștigătorul.Flair bartending este o formă de artă care combină divertismentul, mixologia și abilitățile acrobatice ale bartenderilor pentru a transforma prepararea cocktailurilor într-un spectacol vizual captivant. Acest stil unic de bartending se concentrează pe crearea unei experiențe memorabile și distractive pentru clienți, evidențiind în același timp creativitatea, personalitatea și competențele tehnice ale barmanului.