luni, iulie 8, 2024
19 °c
Oradea

Declinarea responsabilității

Informațiile conținute pe BihorJust.ro au doar scop informativ general. BihorJust.ro furnizează informații și, deși ne străduim să menținem informațiile actualizate și corecte, nu oferim nici o declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la exhaustivitate, acuratețe, fiabilitate, adecvare sau disponibilitate cu privire la informațiile oferite de BihorJust.ro sau produsele, informațiile, serviciile și grafica aferentă conținute pe BihorJust.ro. Orice încredere pe care o depuneți legate de astfel de informații este, prin urmare, strict pe propria răspundere.

BihorJust.ro nu va fi răspunzător pentru pierderi sau daune directe sau indirecte inclusiv, dar fără a se limita la orice pierdere sau daună care rezultă din pierderea datelor sau a profiturilor care decurg din/sau in legatura ca urmare a utilizării BihorJust.ro.

Prin intermediul BihorJust.ro vă puteți conecta la alte site-uri web care nu sunt sub controlul BihorJust.ro. Nu avem control asupra naturii, conținutului și disponibilității acestor site-uri. Includerea oricăror linkuri nu implică neapărat o recomandare sau nu susține opiniile exprimate în cadrul acestora.

Se depun toate eforturile pentru ca BihorJust.ro să funcționeze fără probleme. Cu toate acestea, BihorJust.ro nu își asumă responsabilitatea și nu va fi responsabil pentru situațiile în care site-ul va fi temporar indisponibil din cauza unor probleme tehnice dincolo de controlul nostru.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.