marți, aprilie 16, 2024
19 °c
Oradea

Termeni Și Condiții

VĂ SOLICITĂM SĂ CITIȚI! BihorJust.ro NECESITĂ SĂ OFERIȚI CONSIDERAȚIE PENTRU ȘI CA CONDIȚIE A VĂ PERMITE ACCESUL.

CITIREA ȘI ACCEPTAREA CONDIȚIILOR DE UTILIZARE ȘI CITIREA ȘI ACCEPTAREA DISPOZIȚIILOR POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE ale BihorJust.ro SUNT CONSIDERAȚII NECESARE PENTRU BihorJust.ro CARE VĂ ACORDĂ DREPTUL DE A VISITA, CITI SAU SĂ INTERACȚIONAȚI CU EL.

ACCESUL LA ACEST SITE SE OFERĂ TUTUROR PERSOANELOR CARE CITESC ȘI ACCEPTĂ TERMENII DE UTILIZARE ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE.

Vizualizând, vizitând, utilizând sau interacționând cu BihorJust.ro SAU CU ORICE BANNER, POP-UP SAU PUBLICITATE CARE APARE PE EL, ACCEPTAȚI TOATE DISPOZIȚIILE ACESTOR TERMENI DE POLITICĂ DE UTILIZARE ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE a BihorJust.ro.

TUTUROR PERSOANELOR CU VÂRSTA SUB 18 ANI LE ESTE INTERZIS ACCESUL LA BihorJust.ro. DACĂ AVEȚI SUB 18 ANI, ESTE ILEGAL PENTRU DUMNEAVOASTRĂ VIZITAREA, CITIREA SAU INTERACȚIUNEA CU BihorJust.ro SAU CONȚINUTUL ÎN ORICE MOD. BihorJust.ro INTERZICE SPECIAL ACCESUL LA ORICE AFIȘARE ACOPERITĂ DE ACTUL ONLINE PRIVACITATEA COPILULUI (COPA) DIN 1998.

BihorJust.ro REZERVĂ DREPTUL DE A NEGA ACCESUL LA ORICE PERSOANĂ SAU VIZIONATOR PENTRU ORICE MOTIV. ÎN CONDIȚIA POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE, PE CARE O ACCEPTAȚI CA CONDIȚIE PENTRU VIZUALIZARE. BihorJust.ro ESTE PERMIS DE A COLECTA ȘI DE A PĂSTRA DATE ȘI INFORMAȚII ÎN SCOPUL EXCLUDERII ȘI PENTRU MULTE ALTE UTILIZĂRI.

TERMENII ACORDULUI DE UTILIZARE SE POAT SCHIMBA DIN TIMP ÎN TIMP. Vizitatorii au o datorie afirmativă, ca parte a analizei pentru permisiunea de a vizualiza BihorJust.ro, pentru a se menține informați cu privire la modificări.


PĂRȚI LA TERMENII ACORDULUI DE UTILIZARE

Vizitatorii, spectatorii, utilizatorii, abonații, membrii, afiliații sau clienții, denumiți în mod colectiv aici „Vizitatori”, sunt părți la acest acord. Site-ul web și proprietarii și / sau operatorii săi sunt părți la acest acord, denumit în continuare „Website”.

UTILIZAREA INFORMAȚIILOR DE PE ACEST SITE WEB

Cu excepția cazului în care ați încheiat un contract scris cu acest site în mod contrar, vizitatorii, spectatorii, abonații, membrii, afiliații sau clienții nu au dreptul de a utiliza aceste informații într-un cadru comercial sau public; nu au dreptul să-l difuzeze, să-l copieze, să-l salveze, să îl tipărească, să-l vândă sau să publice orice porțiuni din conținutul acestui site web. Vizualizând conținutul acestui site sunteți de acord cu această condiție de vizionare și recunoașteți că orice utilizare neautorizată este ilegală și vă poate supune unor sancțiuni civile sau penale. Din nou, Vizitatorul nu are niciun drept să utilizeze conținutul sau porțiuni ale acestuia, inclusiv bazele sale de date, paginile invizibile, paginile legate, codul de bază sau alte proprietăți intelectuale pe care le poate conține site-ul, din orice motiv pentru orice utilizare. Vizitatorul este de acord cu daune în valoare de 100.000 USD, în plus față de costuri și daune reale pentru încălcarea acestei prevederi. Vizitatorul garantează că înțelege că acceptarea acestei prevederi este o condiție de vizionare și că vizionarea constituie acceptare.

PROPRIETAREA SITE-ULUI SAU DREPTUL DE A UTILIZA, VINDE, PUBLICA CONȚINUTUL ACESTUI SITE

Site-ul și conținutul acestuia sunt deținute sau licențiate de bihorjust.ro. Materialul conținut pe site trebuie presupus a fi proprietate și protejat prin drepturi de autor. Vizitatorii nu au niciun drept asupra conținutului site-ului. Utilizarea conținutului site-ului din orice motiv este ilegală, cu excepția cazului în care se face cu un contract expres sau cu permisiunea deținătorului.

LEGAREA LA SITE, CO-BRANDING, „FRAMING” ȘI SITE DE REFERINȚĂ INTERZIS

Cu excepția cazului în care este autorizat în mod expres de către site-ul web, nimeni nu poate face hyperlink la acest site sau porțiuni ale acestuia (inclusiv, dar fără a se limita la, logotipuri, mărci comerciale, mărci sau materiale protejate prin drepturi de autor), pentru orice motiv. Mai mult, nu aveți voie să faceți referire la adresa URL (adresa site-ului web) a acestui site web în orice suport comercial sau necomercial fără permisiunea expresă și nici nu aveți voie să „încadrați” site-ul. Sunteți de acord în mod specific să colaborați cu site-ul web pentru a elimina sau dezactiva astfel de activități și a fi răspunzător pentru toate daunele. Prin prezenta, sunteți de acord cu daune lichidate de 100.000,00 USD plus costuri și daune reale pentru încălcarea acestei prevederi.

DISCLAIMER PENTRU CONȚINUTUL SITULUI

Site-ul își declină orice responsabilitate pentru acuratețea conținutului acestui site. Vizitatorii își asumă riscul de a vizualiza, citi, utiliza sau se bazează pe aceste informații. Cu excepția cazului în care ați încheiat altfel un contract expres contrar cu site-ul web, nu aveți dreptul să vă bazați pe orice informație conținută aici ca fiind exactă. Site-ul nu oferă o astfel de garanție.

DECLARAȚIE DE RESPONSABILITATE PENTRU RĂNI CAUZATĂ COMPUTERULUI SAU SOFTWARE-ULUI DE LA INTERACȚIUNEA CU ACEST SITE WEB SAU CONȚINUTUL SĂU. Vizitatorul își asumă toate riscurile de viruși, viermi sau alți factori de corupție.

Site-ul web nu își asumă nicio responsabilitate pentru deteriorarea computerelor sau software-ului vizitatorului sau a oricărei persoane cu care vizitatorul comunică ulterior din codul corupt sau din datele care sunt transmise în mod accidental către computerul vizitatorului. Din nou, vizitatorii vizualizează și interacționează cu acest site, sau bannere sau ferestre pop-up sau publicitate afișate pe acesta, pe propriul risc.

DISCLAIMER PENTRU RĂNI CAUZAT DE DESCĂRCĂRI

Vizitatorul descarcă informații de pe acest site pe propriul risc. Site-ul web nu oferă nicio garanție că descărcările nu conțin coduri de computer corupte, inclusiv, dar nu se limitează la, viruși și viermi.

LIMITARE A RĂSPUNDERII

Vizualizând, utilizând sau interacționând în orice mod cu acest site, inclusiv bannere, publicitate sau ferestre pop-up, descărcări se consideră o condiție a site-ului web pentru a permite vizionarea sa legală, Vizitatorul renunță pentru totdeauna la orice pretenție de daune și orice descriere bazată pe orice factor cauzal care are ca rezultat orice posibil prejudiciu, oricât de urât sau extins, indiferent dacă este fizic sau emoțional, previzibil sau imprevizibil, indiferent dacă este personal sau de natură comercială.

INDEMNIFICARE

Vizitatorul este de acord că, în cazul în care provoacă daune, pe care site-ul web este obligat să le plătească, vizitatorul, ca o condiție de vizionare, promite să ramburseze în întregime site-ul web

TRIMITERI

Vizitatorul este de acord ca o condiție de vizionare, că orice comunicare între vizitator și site-ul web este considerată o trimitere. Toate trimiterile, inclusiv porțiuni ale acestora, grafica conținută pe acestea sau oricare dintre conținutul trimiterii, vor deveni proprietatea exclusivă a site-ului web și pot fi utilizate, fără alte permisiuni, pentru utilizare comercială, fără a fi luate în considerare suplimentar. Vizitatorul este de acord să comunice aceste informații numai site-ului web, căruia îi dorește să permită pentru totdeauna să le utilizeze în orice mod, după cum consideră potrivit. „Trimiterile” sunt, de asemenea, o prevedere a Politicii de confidențialitate.

ÎNȘTIINȚARE

Niciun fel de notificare suplimentară, din orice motiv, nu se datorează Vizitatorului. Vizitatorul garantează în mod expres o înțelegere că dreptul de notificare este renunțat ca o condiție pentru permisiunea de a vizualiza sau interacționa cu site-ul web.

CONFLICTE

Ca parte a considerației pe care site-ul web o solicită pentru vizualizarea, utilizarea sau interacțiunea cu acest site, Vizitatorul este de acord să utilizeze arbitrajul obligatoriu pentru orice reclamație, dispută sau controversă („RECLAMARE”) de orice fel (indiferent dacă este contractual, delictual sau altfel) care rezultă din sau se referă la această achiziție, acest produs, inclusiv probleme de solicitare, probleme de confidențialitate și probleme de condiții de utilizare.

Arbitrajul se va desfășura în conformitate cu regulile Asociației Americane de Arbitraj, care sunt în vigoare la data în care un litigiu este înaintat Asociației Americane de Arbitraj. Informații despre American Arbitration Association, regulile și formularele sale sunt disponibile de la American Arbitration Association, 335 Madison Avenue, Floor 10, New York, New York, 10017-4605. Audierea va avea loc în orașul sau județul Vânzătorului.

În nici un caz privitorul, vizitatorul, membrul, abonatul sau clientul nu vor avea dreptul să meargă în instanță sau să aibă un proces cu juriu. Vizualizatorul, vizitatorul, membrul, abonatul sau clientul nu vor avea dreptul să se angajeze în descoperirea înainte de proces, cu excepția celor prevăzute în reguli; nu veți avea dreptul de a participa ca reprezentant sau membru al oricărei clase de reclamanți care aparține oricărei creanțe supuse arbitrajului; decizia arbitrului va fi definitivă și obligatorie, cu drepturi de apel limitate.

Partea dominantă va fi rambursată de cealaltă parte pentru toate costurile asociate arbitrajului litigiilor, inclusiv onorariile avocatului, taxele de colectare, taxele de anchetă, cheltuielile de călătorie.

JURISDICȚIA ȘI SEDIUL

În cazul în care orice problemă referitoare la această achiziție va fi adusă în fața unei instanțe judecătorești, pre- sau post-arbitraj, Vizualizatorul, vizitatorul, membrul, abonatul sau clientul este de acord ca jurisdicția unică și adecvată să fie statul și orașul declarate în informațiile de contact a proprietarului web, cu excepția cazului în care se specifică altfel aici. În cazul în care litigiile se află într-o instanță federală, instanța corespunzătoare va fi cea mai apropiată instanță federală de adresa vânzătorului.

LEGE APLICABILĂ

Vizualizatorul, vizitatorul, membrul, abonatul sau clientul sunt de acord că legea aplicabilă care trebuie aplicată va fi, în toate cazurile, cea a statului vânzătorului.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.